Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
10 800 ченгета от ДС на държавна служба. Затова Доган е важен
Автор: Любомир Минчев 16:52 / 28.12.2017Коментари (11)934
©
Толкова ли е важен Ахмед Доган за българската политика, та чакаме да чуем какво ще каже по Коледа. Или българската политика изобщо не е важна и затова чакаме заклинанията на Доган. Всяка негова дума се анализира внимателно от политолозите, търсят се намеците или директните внушения. Това е любимата игра по Коледа за анализаторите и политиците.

След една такава игра се роди нови партия - ДОСТ. И сега се оказва, че "пророкът" е сбъркал - заради ДОСТ мощта и влиянието на ДПС са на дъното. Почетният председател е наясно с грешката си, която толкова отдалечи ДПС от властта, колкото никога не е било.

И какво толкова каза Доган, че две седмици търсим смисъла на живота в неговите думи. На практика нищо. Каза, че е сбъркал, но не се покая, а потърси покаяние от онези, които изгони. Каза още, че управлението на страната е без алтернатива, но това го знаят и бабите на село. Каза и: Жив съм, все още мога да ви будалкам с каламбурите си за България и глобалната политика. Не ме отписвайте! Но той се отписа когато създаде ДОСТ и се врече в любов на казахските степи.

Защо тогава е толкова важен Доган. Поне така твърдят онези, за които преходът още не е приключил. Но те и не искат да свършва. На държавна служба в момента са 10 800 ченгета от Държавна сигурност, която уж била закрита. Ако преходът е свършил, държавата да се е отърсила от това бреме. Но нищо не е свършило. Краят на прехода е кошмарът на ченгетата. Затова ще го точим докато ченгетата и Доган имат нужда от него. За тях преходът е хляб и слънце.

Нашите събратя по комунистически терор от Източна Европа отдавна сложиха социализма в музея, ние си траем,отбеляза президентът Росен Плевналиев. Той си купил книга за 100-те най-значими личности на България и на корицата е Тодор Живков.

Ние си траем и чакаме какво ще каже Доган. А той просто отправял послания към тези 10 800 колеги на държавна служба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Девет милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета./ А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето.
+2
 
 
царя е гол....пЪрдон....фес-а е кух! В бг политика е като на куклен театър с постановка от Болшой театър.И куклите и конците ни ги докараха от МАсква.Даже и последния президент-потник ни го избраха от там.А министър председателя е пич с всички ако иска да се кипри в Брюксел...и да подарява кученца в Москва.Ето затова този гнусен ФЕС е важен.Щото е ТЕХЕН! На ДС/КГБ и наследниците им в София и Москва.Прехода ще свърши когато ФЕС-а ПУКНЕ!Помнете ми думата...
+2
 
 
боли ме фара какво е казал ...хаха на кои му пука
на 28.12.2017 г.
+1
 
 
Евгени Минчев знае всичко!И за Доган, и за броя на ченгетата във власта,и за терора в Източна Европа.Ама един приятел ме попита, а не мога да му отговоря. Като ги знаят, че във властта са 10800 ченгета от ДС, защо ГЕРБ не ги изгонят? Нали властта е тяхна?Много са полезни с информацията която имат ли,много са умни ли? Евгени може да отговори, но не иска.
+5
 
 
Тази тъжна цифра е причината да сме последни в Източна и Централна Европа към днешна дата, да виждаме около себе си мрачни и отчаяни хора, улиците ни по празниците да са тъмни, а не греещи, а правосъдната ни система и държавната администрация да приличат повече на Евразийския съюз отколкото на ЕС.
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 28.12.2017 г.
+3
 
 
На народ дето 80% чакат някой да им каже кое е истината, му трябват точно такива да ги дуят както си преживят! Пък и Бойго го слави като най-големият стратег щото взаимно са си крепят. Играят в един отбор всичките вода ненапита- Цацара, успелия на 33, библиотекарите, Бойго , цялото ДС и отгоре им КГБ - муха не може да бръмне без тяхното благоволение.
+4
 
 
Смърт за Доган !!!!! ПолеЗен е само в Ковчег !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: